CLANEK

 

Daniel Neighbour vydá v pátek nové EP "La Luna"

Pražský minimal house producent a DJ, Daniel Neighbour, oznamuje vydání svého nejnovějšího EP s názvem "La Luna", které vyjde na respektovaném labelu Mixcult Digital 24. května.

 

Čtyřskladbovým počinem Daniel rozvíjí svou další tvůrčí etapu života, která se vyznačuje produkcí na analogových syntetizátorech a bicích automatech. Volně tak navazuje na předchozí desetiskladbový underground house projekt s názvem Opus.

EP "La Luna" se nese v duchu žánrů deep-tech minimal a techhouse. Každá skladba je zkomponována tak, aby posluchače zavedla do světa hypnoticko repetitivních rytmů a melodických textur.

Skladby se vyznačují hřejivým a hutným analogovým zvukem a přináší nejen taneční rytmus a melodie, též však obsahují i živé nahrávky. Například chorus ve skladbě "Long Story Short", pochází z večerní mše v duomo di San Pietro v Modice na Sicílii, zatímco vokál v titulní skladbě "La Luna" nazpívala talentovaná zpěvačka Andrea pocházející z Kolumbie.

EP "La Luna" bude k dispozici všem hudebním nadšencům, clubberům a DJs prostřednictvím komplexní digitální distribuce, včetně platforem jako Spotify, Beatport a dalších.

Celé EP si můžete nyní poslechnout na Danielově SoundCloudu:

A pro více informací o něm či labelu Mixcult zaškrtněte "sledovat" na odkazech níže.

FB Daniel Neighbour

FB Mixcult Recordings

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016